Člani   smo bili ta konec tedna med 7.6. in 9.6.2019 zelo aktivni. V petek 7.6.2019 smo sodelovali na Plavi noči, ki jo je priredil Rokometni klub Jeruzalem Ormož, kjer je bilo zelo prijetno vzdušje. Vse čestitke organizatorjem za izvedbo prireditve. Škoda, da se prireditve, v prelepem ambientu Mestne grabe, pod zvezdnim nebom, ni udeležilo več obiskovalcev.

Po manj prespani noči smo v soboto dopoldne zaigrali in tako popestrili praznovanje ob 25 letnici delovanja družinskega podjetja na Ptuju. Prijetna družba je prepevala z nami, plesalo se je , jedlo in pilo…. a kaj ko smo morali opoldan odriniti proti Ormožu, kjer smo skupaj s pevkami Pevskega društva Kapljica presenetili prijateljico, ki je dahnila svoj  “DA”. Najprej pred matičarjem, potem  še v farni cerkvi pri Veliki Nedelji. Takoj po odpeti sveti maši in nekaj melodijah posvetnega značaja, smo nadaljevali turnejo pod Hum, kjer je pravi kapitan ladje praznoval svojih 60 pomladi v družbi svojih prijateljev. Naš prihod ga je ganil do solz….seveda smo se tudi mi potrudili, da so se vsi prijetno počutili.

Po dobri uri smo se poslovili in se odpeljali nazaj proti Ptuju, Desterniku, do gostišča Pri Omi, kjer smo presenetili Abrahamovko….in spet je bila noč….skoraj polnoč…

Pa naj kdo reče, da biti muzikant ni naporno….